Administrasjonen

Anniken Breivik

Stilling: Daglig leder

Har jobbet som pedagogisk leder i barnehagen siden 2016. Ansatt som daglig leder fra august 2020

Askeladden

Stilling: Assistent

Andrea har vært vikar hos oss de to siste årene og har et vikariat som assistent dette barnehageåret. Hun jobber 100 % stilling

Malin Knedal

Stilling: Pedagogisk leder

Malin er pedagogisk leder i 100% stilling og begynte å jobbe i barnehagen i 2016.

Marit Helen Hansen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Marit har jobbet i barnehagen siden 2002. Hun jobber som barne og ungdomsarbeider i 100 % stilling

Mumle Gåsegg

Tanja Sørensen

Stilling: Assistent

Tanja har jobbet i barnehagen siden 2000. Hun jobber som assistent 100 % stilling.

Kye Buthsombat

Stilling: Assistent

Kye har jobbet i barnehagen siden 2008. Hun jobber som assistent i 100% stilling.

Ellinor Opdahl

Stilling: Pedagogisk leder

Ellinor har jobbet i barnehagen siden 1994. Hun jobber som pedagogisk leder i 90% stilling

Smørbukk

Trine Edvardsen

Stilling: Assistent

Trine har jobbet i barnehagen siden 1994. Hun jobber som assistent i 90% stilling.

Astrid Mundal

Stilling: Pedagogisk leder

Astrid har jobbet i barnehagen siden 2013. Hun jobber som pedagogisk leder i 100% stilling.

Kine Susanne Solheim

Stilling: Barnehagelærer

Kine var ferdig utdannet barnehagelærer i 2014. Begynte å jobbe i Tusseladden aug 2017 . Hun jobber som barnehagelærer i 80% stilling.

Tommeliten

Christine Aurdal

Stilling: Assistent

Christine har tidligere vært vikar i barnehagen og har et vikariat i 100% stilling som assistent dette barnehageåret.

Nina Simonsen

Stilling: Assistent

Nina er assistent 100 % stilling.Hun har 20 % permisjon fra stillingen sin dette barnehageåret .Nina begynte å jobbe i Tusseladden barnehage 2016

Berit Kvalvik

Stilling: Pedagogisk leder

Berit har jobbet i barnehagen side 1994. Hun jobber som pedagogisk leder i 100% stilling.

Kristensen Siw

Stilling: Barnehagelærer

Siw har jobbet i barnehagen siden 1994 i 100% stilling.Hun er utdannet barne og ungdomsarbeider. Dette barnehageåret er hun konstituert som barnehagelærer.

Kaja Helene Restad

Stilling: Barnehagelærer

Kaja jobber som barnehagelærer i 100% stilling.Kaja begynte å jobbe i barnehagen august 2018.

Tyrihans

Sara-Irmelin Wiik

Stilling: Assistent

Sara har jobbet i barnehagen siden 2006. Hun jobber som assistent i 100% stilling.

Ida Espolin Storo

Stilling: Pedagogisk leder

Ida er pedagogisk leder i 100% stilling og har et vikariat dette barnehageåret. Hun har tidligere jobbet over 20 år i barnehage.

Therese Bratli

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Veslefrikk

Therese Olsen

Stilling: Assistent

Therese jobber som assistent i 100% stilling og har jobbet i barnehagen siden 1995.

Marit Sandbakk

Stilling: Assistent

Marit jobber som assistent i 100% stilling og har jobbet her siden 2006 . Hun har jobbet på flere avdelinger.

Margareth Stavnes

Stilling: Pedagogisk leder

Margareth har jobbet i barnehagen siden 1994 og jobber som pedagogisk leder i 50 % stilling

Torill Nøtnes

Stilling: Pedagogisk leder

Torill har jobbet i barnehagen siden 2000. Hun jobber som pedagogisk leder i 50 % stilling.