Om Norlandia Tusseladden barnehage

Tusseladden barnehage er bygget som verkstedsbarnehage og har 6 avdelinger for barn i alderen 0 til 6 år. Barnehagen ligger ved Grønnåsen / Svartlia,ca 3 km ut av sentrum. Vi har gangavstand både til skogen og fjæra, og skal vi på lengre turer har vi også mulighet til å benytte oss av minibuss.

Tusseladden barnehage ligger ved Svartlia /Grønnåsenområdet, ca. 3 km sør for Bodø sentrum. Vi har flott beliggenhet i et etablert boligområde med gangavstand til både skogen og fjæra.

Barnehagen er bygd som e n verkstedbarnehage, og har mange rom/verksteder tilrettelagt for forskjellige aktiviteter; bl.a. malerom, gym.rom, formingsrom, bibliotek osv. I tillegg til å bruke verkstedene mye, vektlegger vi hverdagsaktiviteter og sosial kompetanse. Dette jobber vi med hver dag.

På vårt uteområde har vi både grillhytte og gapahuk. Grillhytta blir ofte brukt, særlig på vinteren da vi lager bål og varmer oss. Gapahuken brukes hele året, der kan vi spise i le, og barna bruker denne mye i lek.

Vi har minibuss som vi deler med de andre Norlandiabarnehagene i Bodø. Denne bruker vi når vi skal på lengre turer

Link til Norlandia barnehagene på facebook:

Link til Blogg om norlandia barnehagene:

www.Norlandiabarnehagene.blogspot.no

HVERDAGSGLIMT FRA BARNEAHGEN: